O lună de la TRAGEDIA din Club Colectiv. Cine sunt victimele din Prahova

Publicata la 30 Noi 2015 - 12:55pm de Max-Media.ro

persoane decedate Club Colectiv din PrahovaLuni, 30 noiembrie, s-a împlinit o lună de la incendiul din Club Colectiv, al cărui bilanţ este de 60 de morţi şi sute de răniţi. Printre victimele care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului se numără 5 prahoveni, toți tineri și deștepți.

Unii au murit direct în acea noapte, arși sau intoxicați cu fum, alții pe un pat de spital. 

Dar nu trebuie să-i uităm niciodată, deoarece pierderea lor nu trebuie să fie un simplu accident. Ei reprezintă speranța într-o țară mai bună, mai dreaptă, mai normală. Și trebuie să le mulțumim ca atare.

Carmen Irina (Karina) Opriță, din Câmpina, avea 24 de ani și era specialist IT la Telekom. Fusese elevă a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina și studentă la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. 

Ioana Geambașu, din Mizil, avea 18 ani (mezina acestui grup de victime) și fusese olimpică la matematică pe când era elevă a Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu”, din localitate. Acum urma cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul Universității „Ion Mincu” București.

Monica Tănăsoiu, 34 de ani, a trăit în Ploiești, unde urmase cursurile Liceului „Mihai Viteazul”. După ce a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării se stabilise în București, unde a lucrat pentru firme mari, precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Mercury360, Men in Black, Brandient și Hippos. 

Gabriel Matei, 42 de ani, se născuse în comuna Iordăcheanu. A fost student la Universitatea Politehnică București, apoi se stabilise în Capitală, unde lucra ca analist economic.

Alexandru Hogea, din Sinaia, avea doar 19 ani. A învăţat la Colegiul ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia și intrase ca student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice Bucureşti.

Toate aceste persoane nu arată nici a sataniști, nici a pierde-vară, ba chiar din contră am spune. Făceau parte din elita intelectuală a României.

Pentru ei toți spunem astăzi „Dumnezu să-i odihnească!” și păstrăm tăcerea…

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: