O lună de la TRAGEDIA din Club Colectiv. Cine sunt victimele din Prahova

persoane decedate Club Colectiv din PrahovaLuni, 30 noiembrie, s-a împlinit o lună de la incendiul din Club Colectiv, al cărui bilanţ este de 60 de morţi şi sute de răniţi. Printre victimele care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului se numără 5 prahoveni, toți tineri și deștepți.

Unii au murit direct în acea noapte, arși sau intoxicați cu fum, alții pe un pat de spital. 

Dar nu trebuie să-i uităm niciodată, deoarece pierderea lor nu trebuie să fie un simplu accident. Ei reprezintă speranța într-o țară mai bună, mai dreaptă, mai normală. Și trebuie să le mulțumim ca atare.

Carmen Irina (Karina) Opriță, din Câmpina, avea 24 de ani și era specialist IT la Telekom. Fusese elevă a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina și studentă la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. 

Ioana Geambașu, din Mizil, avea 18 ani (mezina acestui grup de victime) și fusese olimpică la matematică pe când era elevă a Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu”, din localitate. Acum urma cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul Universității „Ion Mincu” București.

Monica Tănăsoiu, 34 de ani, a trăit în Ploiești, unde urmase cursurile Liceului „Mihai Viteazul”. După ce a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării se stabilise în București, unde a lucrat pentru firme mari, precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Mercury360, Men in Black, Brandient și Hippos. 

Gabriel Matei, 42 de ani, se născuse în comuna Iordăcheanu. A fost student la Universitatea Politehnică București, apoi se stabilise în Capitală, unde lucra ca analist economic.

Alexandru Hogea, din Sinaia, avea doar 19 ani. A învăţat la Colegiul ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia și intrase ca student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice Bucureşti.

Toate aceste persoane nu arată nici a sataniști, nici a pierde-vară, ba chiar din contră am spune. Făceau parte din elita intelectuală a României.

Pentru ei toți spunem astăzi „Dumnezu să-i odihnească!” și păstrăm tăcerea…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Discovery va realiza un documentar despre tragedia din Clubul Colectiv, in care au murit 5 prahoveni - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *