O poza infioratoare cu persoanele decedate la Clubul Colectiv (imagine socanta care va afecteaza emotional)

Publicata la 31 Oct 2015 - 10:41am de Max-Media.ro

Una dintre persoanele care a fost prezentă la Clubul Colectiv, în momentul incendiului, a avut putere să fotografieze imaginea dezastrului adevărat, respectiv tinerii care au murit.

Poza este șocantă, dar trebuie acceptată pentru că reflectă adevărul crud și va folosi anchetatorilor, care  deja au declanșat un dosar penal in rem pentru omor din culpă și vătămare gravă din culpă.

Patronului clubului aflat la parterul fostei fabrici Pionerul a dat declarații.

Cauza principală a îmbulzelii este calea de acces, o ușă îngustă, prin care nu puteau trece mai mult de 2 persoane.

FOTO: Alin Grigore

P.S. Din grabă, inițial poza a fost dată neprelucrată, lucru pentru care ne cerem scuze. A fost modificată

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

4 Comments

 1. Ana maria 2 noiembrie 2015 at 18:14 -

  Nu sa aprins focul de la artificii a fost o strategie vinovatul a stiut ce face e o mana criminala la mijloc focul a fost intentionat pus pentru a atrage atenria procurorilor si a presei pacat au murit oameni nevinovati tineti cont de imaginile an care artifficiile sau stins si dupa aceeia sa afrins incendiul.

 2. ionel 3 noiembrie 2015 at 1:25 -

  Sunt un baiat pregatit din neamt. Avem 26 de ani de bataie de joc si de sperante. Pentru dreptate trebuie sa mergem la capitala sa facem ordine. Chiar asa slabi suntem?

 3. mara 10 noiembrie 2015 at 13:47 -

  clubul a ars dela artifici nu mai vorbiti prosti.

 4. mara 10 noiembrie 2015 at 13:52 -

  nu inteleg ceva. Dece au murit asa de multi oameni frumosi si biata Teodora a fost ranita si plus ca avea 7 operatii. A stat in fata la scena si eu am sperat sa nu moara ci sa traiasca.

  ADIO,TEO

Comentează știrea: