O tanara din Campina, printre victimele decedate la Clubul Colectiv (UPDATE)

Rudele, prietenii și cunoscuții de pe facebook o plâng pe Carmen Irina (Karina) Opriță, o tânără din Câmpina, care a pierit în incendiul de la Clubul Colectiv din București. Ea se numără printre cele 27 de victime decedate.

Karina avea doar 24 de ani și avea rude la Brebu (bunica) și în Câmpina (părinții).

Fata locuia în București, unde lucra ca specialist IT la Telekom, și în ultima vreme se implicase în tot felul de acțiuni de voluntariat.

Sebastian Dumitrescu, unul dintre prietenii Karinei, a postat pe Facebook: ”Nu poți să nu empatizezi cu tragedia de noaptea trecută, mai ales când ai atâția prieteni care au luat parte la nefericitul eveniment, dar când afli de trecerea în neființă a unei persoane pe care o cunosti de când s-a născut și ai trăit și copilărit alături de ea, este …tragic . La revedere Karina Opriţă, drum bun către o lume poate mai buna :((„.”

Dumnezeu să o odihnească!

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *