Observatorii UEFA sunt pe Ilie Oana! Vezi ce cauta acolo

Publicata la 17 Iul 2013 - 3:04pm de Max-Media.ro

Agitatie la stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Un observatorul federal UEFA a venit déjà la Ploiesti pentru a verifica stadionul FC Ploiesti.

Acesta ar trebui sa dea OK-ul, pentru ca o parte dintre meciurile din Champion League sa se poata juca pe Ilie Oana. Este vorbe despre meciurile pana la un anumit esalon, in grupe, in UEFA League, dar si semifinala competitiei, cu acordul celor doua echipe.

Pentru aducerea stadionului Ilie Oana la categoria UEFA de 4 stele, efortul financiar nu a fost prea mare avand in vedere ca arena nu are doi ani de la inaugurare. A fost nevoie de 10.000 de euro pentru dotari, lucrarile fiind executate de SGU in regie proprie.

Stadionul este acreditat la 4 stele, dar la vizita de anul trecut, UEFA a cerut Primariei Ploiesti sa revolze patru probleme: stadionul sa aiba catarge, studio TV, vestiar de oaspeti complet, cu scaune din piele, si semnalizare rutiera in oras pentru directionarea spre stadion.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: