Olimpiada Nationala de Astronomie si Astrofizica se desfasoara la Sinaia

Publicata la 4 Apr 2013 - 6:19pm de Max-Media.ro

În perioada 7-11 aprilie 2013 la Sinaia se va desfășura Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică, ediția a XI-a. Cei 180 de elevi și profesori participanți vor fi cazați la internatul Colegiului „Mihail Cantacuzino”, iar la pregătirea și servirea meselor se vor implica și elevii colegiului, respectiv două clase cu profil: tehnician în gastronomie și ospătari, îndrumați de profesorul instructor de practică.

Județul Prahova este reprezentat la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică de 7 elevi și 1 profesor.  Festivitatea de deschidere și cea de premiere se vor desfășura la Centrul Internațional de Conferințe Casino Sinaia, iar în timpul liber elevii și cadrele didactice vor vizita Castelul Peleș. În echipa de organizare a Olimpiadei s-au oferit voluntari 20 de profesori ai Colegiului „Mihail Cantacuzino” din Sinaia.

„Ne implicăm și vom continua să oferim sprijin evenimentelor școlare menite să stimuleze performanța. Colegiul sinăian și-a dovedit în timp valoarea și spiritul competitiv, putând cu siguranță să fie o gazdă bună și pentru acest gen de competiții. Sper ca acești tineri admirabili să se bucure de timpul petrecut la Sinaia și să revină cu plăcere”, a declarat primarul din Sinaia, Vlad Oprea.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: