Pana aici i-a fost: Sebastian Ghita a fost prins in Serbia si urmeaza sa fie extradat (FOTO)

Publicata la 14 Apr 2017 - 7:48am de Max-Media.ro

ghita-europolSebastian Ghiță a fost prins în țara vecină și urmează să fie extrădat, dar procedura va dura ceva mai mult decât una normală.

În cursul nopții de joi spre vineri, el a fost legitimat de poliția sârbă. Era însoțit de fratele lui, care avea documente reale, în timp ce Sebastian Ghiță a prezentat documente false, a precizat, la Digi24, ministrul de interne, Carmen Dan.

Fostului deputat român i se va face deocamdată dosar penal în Serbia pentru folosire de acte false, urmând ca ulterior să aibă loc procedura de extrădare, a spus Carmen Dan.

COMUNICAT OFICIAL IGPR:

Sebastian Ghita prinsÎn urma activităților investigative complexe și a informațiilor furnizate de Direcția Operațiuni Speciale și Direcția de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, in cursul acestei nopți, in Belgrad, a fost localizat și reținut, inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian. Mulțumim reprezentanților instituțiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croația, Austria, Italia și Franța, precum și partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date și informații a avut loc prin CCPI, ENFAS și PNR. În momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent, se derulează procedura legala in astfel de situații.

 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Elena Alexandra 24 aprilie 2017 at 17:37 -

    Pana la extradare mai este cale lunga. Momentan si-a angajat avocat in Serbia.

Comentează știrea: