Parintii tanarului din Sinaia, ranit la Club Colectiv, plimbati pe drumuri din greseala

Publicata la 7 Noi 2015 - 10:26pm de Max-Media.ro

Părinţii tânărului Alexandru Hogea, rănit în incendiul de la Club Colectiv şi transferat sâmbătă în străinătate, au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, scrie Mediafax.

Ulterior, ei au  aflat că băiatul a fost transportat la clinica AKH din Viena, așa că s-au îmbarcat într-o cursă pentru Austria.

Cei care i-au anunțat eronat sunt, se pare, angajați ai Spitalului Universitar, unde Alexandru Hogea a fost internat după tragedie.

Reprezentanţi ai Ministerului de Externe au declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că Ambasada României la Viena este în legătură cu părinţii tânărului şi şi-a oferit disponibilitatea de a-i ajuta pentru a ajunge în capitala Austriei.

Tânărul are 19 ani şi este din Sinaia, unde a fost elev al Colegiului ”Mihail Cantacuzino”, acum fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: