Parintii tanarului din Sinaia, ranit la Club Colectiv, plimbati pe drumuri din greseala

Părinţii tânărului Alexandru Hogea, rănit în incendiul de la Club Colectiv şi transferat sâmbătă în străinătate, au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, scrie Mediafax.

Ulterior, ei au  aflat că băiatul a fost transportat la clinica AKH din Viena, așa că s-au îmbarcat într-o cursă pentru Austria.

Cei care i-au anunțat eronat sunt, se pare, angajați ai Spitalului Universitar, unde Alexandru Hogea a fost internat după tragedie.

Reprezentanţi ai Ministerului de Externe au declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că Ambasada României la Viena este în legătură cu părinţii tânărului şi şi-a oferit disponibilitatea de a-i ajuta pentru a ajunge în capitala Austriei.

Tânărul are 19 ani şi este din Sinaia, unde a fost elev al Colegiului ”Mihail Cantacuzino”, acum fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *