Pentru nereguli grave, firma care lucreaza la instalarea conductelor de canalizare din Breaza a fost amendata cu…2625 lei

Breaza cu gropi si noroiPolițiștii din Breaza au efectuat o revizie privind condițiile de siguranță și fluență rutieră în contextul executării pe partea carosabilă a lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemului de canalizare.

În urma verificărilor efectuate pe Bulevardul Eroilor, s-au constatat abateri grave săvârșite de către executanții lucrărilor, prin nesemnalizarea restricțiilor de circulație în conformitate cu normativele în domeniu, creându-se pericol de accidente rutiere.

Având în vedere cele constatate, executantul lucrărilor a fost sancționat contravențional, cu o amendă de  2.625 lei, totodată fiind stabilită ca termen de remediere a deficiențelor constatate.

FOTO: arhivă

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *