Perchezitii ale Politiei din Titu, la un individ acuzat de amenintare, detinere ilegala de arma si evaziune (VIDEO)

Publicata la 31 Mai 2017 - 10:20pm de Max-Media.ro

perchezitie Titu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu (jud. Dâmbovița) și de la Secția nr.13 Poliție Rurală Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și efective de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au descins la domiciliul unui bărbat din localitatea Românești.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol cu bile din plumb, 9 bile din plumb, 32 de acte de identitate care aparțineau unor persoane din Călărași și Ialomița, 5.200 de lei și 200 de dolari.

Polițiștii au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele bănuitului, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Cel în cauză este bănuit de comiterea infracțiunilor de „supunerea la muncă forţată sau obligatorie”, “amenințare”, “nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și fapte de “evaziune fiscală”.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: