Perchezitii ale Politiei din Titu, la un individ acuzat de amenintare, detinere ilegala de arma si evaziune (VIDEO)

perchezitie Titu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu (jud. Dâmbovița) și de la Secția nr.13 Poliție Rurală Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și efective de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au descins la domiciliul unui bărbat din localitatea Românești.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol cu bile din plumb, 9 bile din plumb, 32 de acte de identitate care aparțineau unor persoane din Călărași și Ialomița, 5.200 de lei și 200 de dolari.

Polițiștii au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele bănuitului, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Cel în cauză este bănuit de comiterea infracțiunilor de „supunerea la muncă forţată sau obligatorie”, “amenințare”, “nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și fapte de “evaziune fiscală”.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *