Perchezitii in acesta dimineata in Ploiesti, Mizil si Urlati, la suspecti de furturi din locuinte

Publicata la 5 Noi 2014 - 10:36am de Max-Media.ro

Poliţiştii prahoveni au efectuat de dimineață, la prima oră, 17 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite că ar fi comis furturi din locuinţe, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.  25 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

În această dimineaţă, poliţiştii Poliției Municipiului Ploiești și ai Secțiilor de Poliție Rurală și Urbană, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, efectuează 17 percheziţii domiciliare în Ploiești, Urlați și Mizil, județul Prahova.

Percheziţiile se efectuează la persoane bănuite de furturi din locuinţe, prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 100.000 de lei.

Totodată, vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova 25 de persoane, pentru audieri.

Activităţile vizează depistarea persoanelor implicate, care acționau în municipiul Ploiești, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: