Petrom a fost de acord ca Primaria Ploiesti sa se mute in sediul abandonat

omvpetromploiestiat5Primarul Adrian Dobre a confirmat, astăzi, că Petrom este de acord  să modifice actul adițional de donație pentru clădirea din centrul orașului. Inițial, acolo trebuia să se amenajeze un spital pentru copii, iar ulterior au fost mutate anumite servicii din subordinea administrației locale. În 2018, dacă se vor găsi banii necesari, în birourile de peste drum de catedrala Sf. Ioan va fi sediul Primăriei Ploiești. 

Edilul a precizat că Petrom a impus o singură regulă: în clădire să nu fie mutate servicii cu caracter lucrativ (care generează venituri), cum ar fi SGU, SC Hale și Piețe SA, RASP, SPFL etc. 

Însă înainte ca mutarea efectivă să fie realizată, trebuie ca membrii Consiliului Local să aprobe un buget specific și apoi să fie amenajate birourile.

Transferul va dura, probabil, câteva luni bune, astfel că începutul anului va prinde administrația locală tot în vechea locație de la Casa Albă (Palatul Administrativ).  

CITEȘTE ȘI: Primaria Ploiesti renunta la noul Spital de Pediatrie si merge pe cel vechi. OMV Petrom poate cere, insa, o suma imensa

 

 

 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *