Ploiesteanul Eduard Irimia a dat lovitura cu gala Superkombat. Luptele se vor vedea peste ocean

Publicata la 14 Dec 2016 - 7:27pm de Max-Media.ro

superkombatCea mai cunoscută promoție de sporturi de contact din Europa, Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, și televiziunea americană CBS Sports Network au anunțat, miercuri, că au semnat un acord pentru ca șase evenimente produse de organizația românească să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii și Canada, potrivit unui comunicat.

Conform acordului, fiecare gală va include atât sportivi internaționali și americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar și titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickboxing, evenimentele vor programa și confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american, menționează sursa.

„Suntem foarte încântați să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră și să avem brandul nostru expus pe piața americană. După 6 ani de gale live transmise în peste 95 de țări din 5 continente și comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel„, a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în următoarea perioadă.

CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii și Canada, cu 48 de milioane de abonați prin cablu, video, telco provideri, dar și prin satelit pe Direct TV, canalul 221, și Dish Network, canalul 158.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: