Ploiesti: A incercat sa faca bani, dar acum are dosar penal pe numele ei. Vezi ce a facut o femeie

femeie arestata 1Dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată,  instrumentat de polițiștii prahoveni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează o femeie de 45 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (trei acte materiale).

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Din cercetări au rezultat indicii că aceasta, în calitate de agent de vânzări la o societate financiară nebancară, ar fi determinat trei persoane să solicite împrumuturi, în baza unor adeverințe de salariat falsificate de ea, precum şi a unor declarații false date în fața unui notar public.

Ulterior, aceasta a participat efectiv la inducerea în eroare a reprezentanţilor societății, producând un prejudiciu, în valoarea totală de 18.000 lei, recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *