Ploiesti: Barbatul care si-a ucis concubina, in urma unor jocuri sexuale, a luat o pedeapsa uriasa

Publicata la 12 Oct 2017 - 10:16am de Max-Media.ro

criminal PloiestiBucureșteanul Alexandru Rusu (30 de ani), bărbatul acuzat că și-a ucis concubina din Ploiești, cu 34 de lovituri de cuţit, a fost condamnat la 20 de ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Magistrații au mai decis ca autorul crimei să plătească şi daune morale celor doi copii minori, pe care i-a lăsat orfani, dar şi daune materiale în valoare de 105.000 euro.

În noaptea de 13 spre 14 februarie 2017, într-un apartament din cartierul ploieștean Mihai Bravu, Alexandru a ucis-o pe Mariana, iubita în  vârstă de 36 de ani, pentru că aceasta a refuzat să participe la un joc sexual, în care erau implicate și alte două tinere.

Înainte, însă, bărbatul consumase o cantitate apreciabilă de alcool. 

Din păcate, la crimă au fost prezenți și cei doi copii minori ai victimei, care se aflau în apartament. Băiatul cel mare, de altfel, a încercat să-și salveze mama, fiind și el lovit.

Criminalul a fugit apoi și s-a dus în București, iar după două zile, probabil cuprins de remușcări, s-a predat poliției. 

CITEȘTE ȘI: Ploiesti: Barbatul care a omorat-o pe Mariana Rusu a furat si bani din apartament (UPDATE)

Criminalul care a injunghiat mortal o ploiesteanca a ajuns dupa gratii si are sanse minime sa iasa prea curand

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: