Ploiesti: De frica sotiei, un taximetrist a preferat sa minta politia si s-a ales cu amenda de 1000 de lei

taxi_ploiestiPolițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească au fost alertați prin sistemul 112 de către un bărbat care pretindea că a fost tâlhărit de doi necunoscuți.

Apelantul, care practică taximetria în municipiul Ploiești, a relatat faptul că a fost solicitat de doi bărbați, pentru a-i transporta cu taxiul într-o comună limitrofă.

Conform celor declarate, la intrarea în satul Cătunu (comuna Berceni), unul din cei doi i-ar fi cerut să oprească mașina, iar celalalt, sub amenințarea unui cuțit, l-ar fi deposedat de suma de 2.200 de lei. După incident, bărbatul ar fi apelat 112 și s-a deplasat la Postul de Poliție Berceni.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că apelantul a sesizat o faptă care nu s-a petrecut în realitate.

De fapt, taximetristul ar fi  recurs la această metodă în încercarea de a justifica o datorie în fața soției.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost sacționat contravențional cu suma de 1.000 de lei, urmând a i se imputa și cheltuielile judiciare.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *