Ploiesti: Doua grupuri de tineri au creat haos in parcarea Hotelului Prahova

scandal-noapteaÎn noaptea de marți spre miercuri a.c., în jurul orei 02.45, Dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu, două grupuri de persoane provoacă scandal în parcarea Hotelului Prahova.

În urma celor semnalate, la fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali, care a identificat șase indivizi implicați în scandal, cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani, domiciliați în Ploiești, Blejoi și comuna Vlad Țepeș din județul Călărași.

Astfel, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (actualizată), au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1400 lei.

Totodată, s-a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul echipei de intervenție rapidă, cu ajutorul cărora scandalagii au fost predați  lucrătorilor Secției nr. 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *