Ploiesti: Erau sa moara intr-un put de 10 metri adancime

Publicata la 20 Iul 2013 - 11:19am de Max-Media.ro

În data de 19.07.2013, ora 18:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” Prahova a fost anunţat că două persoane de sex masculin au coborât succesiv într-un puţ cu adâncimea de aproximativ 10 m pentru executarea unor lucrări de reparaţii specifice, dar nu au mai revenit la suprafaţă. Evenimentul s-a petrecut în Ploieşti, pe strada Mihai Bravu.

Primele informaţii obţinute de la apelanţi indicau faptul ca persoanele din interior nu dădeau semne de viata, fiind inconştienţi, posibil intoxicaţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta Prahova a concentrat la locul evenimentului doua autospeciale cu echipaje specializate pentru salvarea de persoane, doua ambulante tip B2, grupa operativa si inspectorul sef.

După sosirea la locul intervenţiei si efectuarea recunoaşterii s-a constatat ca cele doua persoane se aflau la o adâncime de aproximativ 10 m in stare de inconştienta ca urmare a existentei unor infiltraţii de gaze toxice.

La locul evenimentului echipajele de salvare au scos la suprafata cele doua persoane inconştiente, acestea fiind preluate de echipajele SMURD pentru resuscitare, ulterior procedurilor specifice fiind transportate la UPU Ploieşti in viata.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: