Ploiesti: Primarul Adrian Dobre vrea sa faca un nou spital municipal de urgenta. Vezi ce locatie a fost aleasa

Publicata la 12 Sep 2016 - 11:51pm de Max-Media.ro

locatie Spital Municipal de Urgenta PloiestiAdrian Dobre a anunțat demararea procedurilor de achiziție pentru studiul de prefezabilitate în vederea construcției noului Spital Municipal de Urgență. Propunerea face parte din proiectul său administrativ, pentru care a primit votul ploieștenilor la alegerile locale din iunie 2016.

Primăria Ploiești a estimat o valoare de 10.000 lei pentru acest studiu, recomandând ca posibilă viitoare locație un teren de circa 2 hectare, aflat pe strada Torcători, unde a fost o unitate militară.

În același spațiu, municipalitatea se chinuie să finalizeze construcția căminului de bătrâni, un proiect finanțat cu fonduri UE.

Edilul Adrian Dobre crede că viitorul spital ar putea costa până la 50 milioane de euro, iar principalele surse ar proveni de la Compania Națională de Investiții, de la Ministerul Sănătății și din bugetul local.

Noul Spital Municipal de Urgență ar trebui să preia pacienții de la Spitalul Schuller și de la Spitalul de Pediatrie, urmând să fie o unitate de grad 3.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: