Ploiesti: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Prahova va functiona intr-un mall

Publicata la 1 Oct 2016 - 11:32pm de Max-Media.ro

Omnia mallSecţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova va funcţiona, din luna noiembrie, într-un mall din centrul Ploieştiului. Noua locație a fost închiriată deoarece sediul actual este într-un imobil cu grad I de risc seismic.

Tribunalul Prahova a demarat o procedură de închirirere a unui asemenea spaţiu, încă din luna aprilie a acestui an, procedură în urma căreia s-a declarat o ofertă câştigătoare. Practic, această secţie urmează să funcţioneze în incinta unui centru comercial din Ploieşti, la etajul al treilea. În cadrul secţiei funcţionează 40 de persoane, judecători şi personal auxiliar”, a declarat judecător Alina Anton, purtătorul de cuvânt al instituției.

Potrivit conducerii instanței, Tribunalul Prahova a primit trei oferte în urma licitației, una fiind respinsă întrucât nu a îndeplinit condiţiile din caietul de sarcini.

A fost declarată câştigătoare firma care a avut preţul cel mai mic. Mai exact, a câștigat oferta companiei Winmarkt – în clădirea Omnia.

Spaţiul închiriat are 985 de metri pătraţi, pentru care se vor plăti 5,8 euro/mp plus TVA, în fiecare lună.

Frumos este că reprezentanții acesti companii au precizat și pe unde vor intra părțile implicate în proces: “Vor exista 2 săli de judecată, 11 birouri şi 3 arhive, pe o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi. Accesul publicului în Tribunalul Prahova se va face prin interiorul centrului comercial, pe scările rulante, în timpul programului de lucru cu publicul.”

spalatorie mica

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: