Ploiesti Shopping City da petrecere cu premii la taierea motului

Publicata la 14 Noi 2013 - 6:29pm de Max-Media.ro

Pe 15 noiembrie, primul mall deschis in Ploiesti implineste un an de la inaugurare. Cei care vor trece pragul Ploiesti Shopping City in acest week-end special vor fi intampinati cu o atmosfera festiva: sampanie, dulciuri, promotii, discount-uri si concursuri cu premii, inaugurand totodata pentru aceasta ocazie si patinoarul de pe terasa mall-ului.

Asadar, cei ce vor face shopping in weekend-ul 15 – 17 noiembrie vor avea parte de oferte speciale si surprize in magazinele selectate. De asemenea, acestia vor putea castiga unul dintre miile de premii puse in joc daca vor participa la tombola cu premii instant sau la concursurile organizate. In plus, pot avea surpriza de a se intalni, pe culoarele centrului comercial, cu promoterii ce ii vor servi cu sampanie si dulciuri.

Week-endul aniversar va marca si startul campaniei de iarna.

“Un an de la lansarea Ploiesti Shopping City ne-a demonstrat ca prahovenii aveau nevoie de un centru comercial modern, o destinatie de shopping si distractie pentru toata familia.Acum ei au la dispozitie un mix de branduri de top la nivel international si un food-court cu varietate culinara, dar si zone de joaca special amenajate pentru copii si posibilitati de entertaiment pentru cei mari. Le multumim tuturor celor ce ne-au trecut pragul si ii asteptam in week-end sa sarbatorim impreuna un an de Ploiesti Shopping City”, au declarat reprezentantii centrului comercial.

Lansat in urma unei investitii de 65 de milioane de euro, Ploiesti Shopping City a fost vizitat de la deschidere si pana in prezent de peste 5 milioane de persoane, iar incasarile inregistrate se ridica la peste 25 milioane de euro.

Cu o suprafata inchiriabila de 55.000 mp si oferind mai mult de 1.100 de locuri de munca, centrul comercial gazduieste peste 100 de magazine, restaurante si cafenele.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: