Ploiesti: Soarta FC Petrolul se decide in minivacanta de Rusalii, cand toata lumea e plecata?

Publicata la 5 Iun 2017 - 11:10am de Max-Media.ro

sedinta de indata CL PloiestiÎntr-un mod nefiresc, conducerea Primăriei Ploiești a convocat două ședințe de îndată ale Consiliului Local tocmai în minivacanța de Rusalii. Prima a avut loc duminică 4 iunie (vezi AICI), când nu s-a îndeplinit cvorumul, a doua este programată luni, de la ora 19:00.

Indiferent ce motiv ar sta în spatele acestei inițiative politice, este cel puțin inoportună decizia de a chema consilierii într-o perioadă când toți românii au liber, prin lege.

În plus, evaluarea mărcilor clubului Petrolul pare să fi intrat în impas, după ce Direcția Juridică și Direcția Economică din primărie au refuzat să-și asume răspunderea și să semneze peste valorile stabilite de către un expert.

Astfel, ne întrebăm ce ar putea dezbate aleșii ploieșteni…

Opoziția, formată din reprezentanții PSD și ALDE, susțin că primarul Dobre încearcă din nou să obţină un vot favorabil pe proiectul privind “însuşirea evaluării mărcilor”.

Problema este că, fără vize de legalitate, consilierii riscă să fie trași la răspundere dacă vor vota favorabil.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: