PMP Prahova pune schimbarile din Primaria Ploiesti pe seama… USL

Publicata la 17 Dec 2015 - 5:47pm de Max-Media.ro

PMP Prahova - alegeri 2014 - 2COMUNICAT

Privim cu îngrijorare modul în care, pentru a-și realiza scopurile comune, noul USL (PNL+ PSD) a obținut, în recenta ședință a Consiliului Local al Municipiului Ploiești, înlăturarea a doi viceprimari și pierderea prerogativelor de primar interimar de către unul dintre aceștia.

Nu compromisul și nici lupta politică dură nu ne surprind, dar ne îngrijorează lipsa de responsabilitate a celor aflați la vârful administrației, care, încă o dată, au demonstrat că sunt capabili de orice pentru a-și atinge îngustele țeluri personale dar nu sunt dispuși să facă nimic concret pentru binele cetățenilor care i-au ales.

Este imoral dar mult mai simplu să mimezi opoziția și să te plângi pe Facebook de faptul că Ploieștiul intră în faliment, decât să identifici, să propui și să îți asumi SOLUȚII pentru rezolvarea situației de criză!

Nu poți să nu te întrebi de ce, dacă există așa o armonie între ”puterea” și ”opoziția” din Consiliu, acestea au lăsat Ploieștiul să ajungă în starea de faliment pe care,astazi, vocile ”opoziției” o invocă și o deplâng cu atâta ”sinceritate”!

Da, într-adevăr, Ploieștiul are nevoie de o schimbare!

Dar nu de cosmetizarea politicianistă care ne-a fost livrată, în aceste zile, ca fiind ”spre binele public”, ci de o schimbare reală, radicală!

O schimbare pe care, ploieștenii, cu siguranță, o vor face la alegerile din iunie!

Până atunci, însă, Partidul Mișcarea Populară le solicită membrilor Consiliului să își exercite atribuțiile potrivit legii, nu potrivit intereselor personale și de grup!

Cătălina Bozianu,
Președinte Miscarea Populara Prahova

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: