PNL Prahova isi ia inapoi primarii plecati pe la alte partide, cu celebra OUG 55/2014. Vezi ultimul anunt

Publicata la 17 Mar 2016 - 10:00am de Max-Media.ro

PNL Prahova - Ciprian Statescu Baicoi - Dragos Nita PlopeniÎncă trei primari din judeţul Prahova şi-au exprimat dorinţa de a se prezenta la alegerile locale din 2016 din partea PNL, întărind astfel echipa pe care liberalii vor să o propună în administraţie prahovenilor.

Este vorba despre Dragoş Niţă – primarul oraşului Plopeni, Ciprian Stătescu – primarul oraşului Băicoi şi Gheorghe Stanciu – primarul comunei Teişani.

„Partidul Naţional Liberal şi-a propus să câştige alegerile locale din iunie în judeţul Prahova, motiv pentru care suntem în proces de identificare şi selecţie a candidaţilor care beneficiază de încredere şi respect în comunităţile lor. Mă bucur să văd că mulţi oameni de valoare şi-au exprimat intenţia, în ultimele săptămâni, de a se înscrie în PNL Prahova. Avalanşa de adeziuni ne mobilizează, suntem pe drumul cel bun”, a declarat Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Ionut 17 martie 2016 at 14:13 -

    Dragos Nita un primar care chiar a facut ceva pentru Plopeni..Multa sanatate!

Comentează știrea: