Politia Locala Ploiesti ameninta cetatenii care nu dau la lopata cu amenzi usturatoare

zapada-trotuar-lopata-PloiestiPoliția Locală Ploiești reamintește cetățenilor că au obligația de a înlătura zăpada de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau al punctelor de lucru aparținând agenților economici.

În acest sens, recomandăm ploieștenilor să ia măsurile care se impun de înlăturare a zăpezii din locurile publice, pentru a se asigura deplasarea în condiții adecvate.

În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești, sancțiunile pentru “neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor din dreptul locuinței sau a sediilor” sunt cuprinse între 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *