Politia Locala Ploiesti ameninta cetatenii care nu dau la lopata cu amenzi usturatoare

Publicata la 6 Ian 2017 - 5:04pm de Max-Media.ro

zapada-trotuar-lopata-PloiestiPoliția Locală Ploiești reamintește cetățenilor că au obligația de a înlătura zăpada de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau al punctelor de lucru aparținând agenților economici.

În acest sens, recomandăm ploieștenilor să ia măsurile care se impun de înlăturare a zăpezii din locurile publice, pentru a se asigura deplasarea în condiții adecvate.

În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești, sancțiunile pentru “neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor din dreptul locuinței sau a sediilor” sunt cuprinse între 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: