Politia Locala Ploiesti ameninta cetatenii care nu dau la lopata cu amenzi usturatoare

zapada-trotuar-lopata-PloiestiPoliția Locală Ploiești reamintește cetățenilor că au obligația de a înlătura zăpada de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau al punctelor de lucru aparținând agenților economici.

În acest sens, recomandăm ploieștenilor să ia măsurile care se impun de înlăturare a zăpezii din locurile publice, pentru a se asigura deplasarea în condiții adecvate.

În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești, sancțiunile pentru “neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor din dreptul locuinței sau a sediilor” sunt cuprinse între 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *