Politistii din toata tara il vor saluta, duminica dupa-amiaza, pe colegul din Viseul de Jos, injunghiat la post

Publicata la 8 Ian 2017 - 12:02pm de Max-Media.ro

Gheorghe NistorPolițiștii prahoveni, ca și toți colegii lor din țară, vor ține un moment de reculegere pentru Gheorghe Nistor, șeful postului de poliție din Vișeul de Jos, găsit înjunghiat mortal chiar în sediul instituției. Conform ordinului dat de chestorul Bogdan Despescu, șeful IGPR, evenimentul va avea loc la ora 14:00.

Timp de un minut, polițiștii vor înceta orice activitate și vor păstra un moment de reculegere, iar cei aflați în deplasare cu autospecialele de serviciu se vor opri, vor coborâ și vor saluta.

Gheorghe Nistor a fost ucis în 4 ianuarie, în timp ce se afla la birou, cu mai multe lovituri de cuţit.

El a fost găsit spre seară, în jurul orei 19.00, într-o baltă de sânge şi cu haina trasă peste cap, de către colegul său, care a descuiat biroul cu cheile de rezervă. Criminalii au plecat şi au încuiat uşa, luând cu ei cheile de la birou.

Șeful postului de poliție din Vișeul de Jos avea 48 de ani, din care 21 de ani de muncă în slujba comunității.

Cei doi suspecți de crimă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Bărbaţii au fost identificaţi la scurt timp. A părut crima perfectă, dar un amănunt i-a dat de gol pe cei doi asasini: un smoc de păr găsit în mâna agentului Nistor, care a ajutat la stabilirea ADN-ului unuia dintre criminali.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: