Prahova: Doua femei insarcinate au ajuns la spital, dupa accidentul provocat de un microbuz

Publicata la 22 Feb 2016 - 2:55pm de Max-Media.ro

microbuz Ave Diana accidentDouă femei însărcinate în 8, respectiv 12 săptămâni, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în urma unui accident produs pe DN1, în zona Movila Vulpii (lângă Ploiești).

Conform poliţiştilor, un microbuz care circula pe traseul Ploieşti – Azuga nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit un autoturism, din spate.

În microbuzul care aparține firmei Diana PA SRL (Ave Diana) din Câmpina se aflau 12 pasageri, între care o femeie însărcinată și un copil de trei ani, în timp ce autoturismul era condus de un membru al trupei de striptease masculin Taboo Boys, iar în dreapta se afla soția sa, însărcinată.

În urma impactului, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția va deschide dosar penal pentru vătămare corporală, urmând ca procurorul să stabilească dacă există o culpă în cauză.

FOTO: Diana Frîncu, Observatorulph.ro

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: