Prahova: Fostul secretar de stat in Ministerul Turismului, Gheorghe Nastasia, condamnat in dosarul Bute

Gheorghe NastasiaGheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost condamnat, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul „Gala Bute”, la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și cu un termen de încercare de șase ani.

Decizia nu e definitivă.

Nastasia e personajul care a recunoscut că a dus o sacoșă cu bani în interiorul ministerului, care se presupune că erau destinați Elenei Udrea.

„M-am întâlnit cu Gărdean și Udrea la pensiunea din Bușteni. A fost o discuție scurtă în care Udrea i-a spus lui Gărdean că e nevoie să facă niște sponsorizări. Nu a detaliat. Petrecerea era de ziua mea la pensiunea mea din Bușteni. La discuție am fost doar noi trei. I-a spus pur și simplu. Urma să se desfășoare Gala Bute și cred ca pe acest fond. Atunci nu am discutat alte detalii cu Gărdean. A fost o discuție generală despre sponsorizări”, și-a început Nastasia declarația în fața judecătorilor ÎCCJ.

El a mers pe procedura simplificată prin care își recunoaște faptele, în schimbul reducerii pedepsei la o treime.

Gheorghe Nastasia a fost șeful RAAPS Sinaia și a candidat la președinția Consiliului Județean Prahova, din partea PDL. Locuiește în Bușteni.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *