Prahova: Fostul secretar de stat in Ministerul Turismului, Gheorghe Nastasia, condamnat in dosarul Bute

Publicata la 28 Mar 2017 - 6:15pm de Max-Media.ro

Gheorghe NastasiaGheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost condamnat, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul „Gala Bute”, la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și cu un termen de încercare de șase ani.

Decizia nu e definitivă.

Nastasia e personajul care a recunoscut că a dus o sacoșă cu bani în interiorul ministerului, care se presupune că erau destinați Elenei Udrea.

„M-am întâlnit cu Gărdean și Udrea la pensiunea din Bușteni. A fost o discuție scurtă în care Udrea i-a spus lui Gărdean că e nevoie să facă niște sponsorizări. Nu a detaliat. Petrecerea era de ziua mea la pensiunea mea din Bușteni. La discuție am fost doar noi trei. I-a spus pur și simplu. Urma să se desfășoare Gala Bute și cred ca pe acest fond. Atunci nu am discutat alte detalii cu Gărdean. A fost o discuție generală despre sponsorizări”, și-a început Nastasia declarația în fața judecătorilor ÎCCJ.

El a mers pe procedura simplificată prin care își recunoaște faptele, în schimbul reducerii pedepsei la o treime.

Gheorghe Nastasia a fost șeful RAAPS Sinaia și a candidat la președinția Consiliului Județean Prahova, din partea PDL. Locuiește în Bușteni.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: