Prahova: Investitie publica finalizata in comuna Gornet

Publicata la 19 Iul 2013 - 1:52pm de Max-Media.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat, vineri 19 iulie 2013, la recepția lucrărilor la obiectivul “Modernizare și extindere rețea apă în satul Nucet – Comuna Gornet“.

Practic, cei 230 de locuitori din cele 70 de gospodării din satului Nucet beneficiază aztăzi de apă curentă, grație unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova și Primăria Comunei Gornet.

Valoarea totală a investiției a fost de 870.000 lei, din care 300.000 lei Consiliul Județean Prahova și 570.000 lei de la bugetul local.

Lucrările, începute anul trecut în luna iulie, au constat în realiazarea unei conducte de aducțiune lungă de 6 km și a două stații de pompare.

În urma finalizării acestei investiții, toți locuitorii Comunei Gornet beneficiază de apă potabilă.La eveniment au mai participat Nicolare Negoițescu – primarul Comunei Gornet, Vasilică Diaconu – primarul Comunei Măgurele și Rareș Enescu – consilier județean.

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: