Prahova: O tanara de 16 ani, din orasul Comarnic, a fost data disparuta (UPDATE)

UPDATE: În urma acestui anunț, sute de oameni s-au mobilizat. Conform unor surse citate de max-media.ro, familia Andrei ar fi aflat, nu cu mult timp în urmă, că fata e la o mătușă în București, vie și nevătămată. Așteptăm o confirmare oficială

fata disparuta Comarnic - BunghezMarți, 27 septembrie a.c, polițiștii din orașul prahovean Comarnic au fost sesizați cu privire la faptul că BUNGHEZ ANDRA ELENA, în vârstă de 16 ani, din localitate, a plecat în urmă cu o zi de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Minora are 1,60 m înălțime, ochii căprui, părul lung, șaten, fără semne particulare.

La data dispariției, era îmbrăcată cu blugi albaștri, pulover maro cu dungi negre și geacă de fâș bleumarin și purta ghete de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la găsirea femeii dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Despre Autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *