Prahova: Perchezitii ale politiei, efectuate la persoane suspectate de furt (UPDATE)

Publicata la 22 Sep 2017 - 8:00am de Max-Media.ro

perchezitii-hotiÎn această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai multor furturi. 4 mandate de aducere vor fi puse în executare. 

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – septembrie 2017, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe și societăți comerciale, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, aparatură electronică, ustensile și țigări.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

La acțiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

UPDATE: În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bijuterii, LCD-uri, unelte, țigări.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: