Boldesti Scaieni: S-au distrat ca animalele, pe banii altora!

Publicata la 14 Noi 2013 - 5:50pm de Max-Media.ro

Niște copii descreierați din orașul Boldești-Scăieni, județul Prahova au vrut să se distreze, miercuri noapte, dar nu aveau niciun ban în buzunar. Așa că au pus la cale o faptă pentru care acum sunt cercetați penal.

La data de 13.11.2013, în jurul orei 7.24, dispeceratul Poliției Orașului Boldești Scăieni, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism, prejudiciul fiind de 7.000 lei.

În urma verificărilor, în jurul orei 8.00, autoturismul a fost găsit abandonat și vandalizat în zona DN 1.

Din primele cercetări, s-a stabilit că suspecții au condus autoturismul sustras până la terminarea combustibilului, după care l-au abandonat, în afara părții carosabile, acesta prezentând avarii.

În continuarea cercetărilor, au fost identificați principalii suspecți ai furtului, care au motivat că au sustras autoturismul pentru a se plimba cu el, iar doi dintre cei cinci suspecți sunt minori, până în 16 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: