Prahova: Vezi ce a patit un tanar de 19 ani, tras pe dreapta de un echipaj al politiei rutiere

Publicata la 28 Mar 2017 - 12:29am de Max-Media.ro

accident-masina-rasturnata-noapteaPolițiștii din Văleni, au efectuat semnal de oprire față de conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe DN 1, în localitatea Măgurele, din direcția Ploiești către Văleni.

Întrucât șoferul nu s-a conformat, echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia. Mașina condusă de suspect a virat către comuna Bălțești.

La o distanță de aproximativ 300 de metri, autovehiculul a fost găsit răsturnat în afara părții carosabile, iar conducătorul auto a încercat să fugă pe câmp.

Polițiștii l-au prins, stabilind, totodată, că acesta are 19 ani și este din comuna Iordăcheanu.

De asemenea, polițiștii au descoperit și motivele pentru care șoferul a încercat să fugă: consumase alcool (0,33 mg/l în aerul expirat) și nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Din acest motiv s-a ales cu dosar penal.

 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: