Prahovean dat in urmarire nationala, suspectat ca si-a ucis concubina si apoi si-a incendiat casa

Publicata la 1 Iun 2017 - 12:24pm de Max-Media.ro

dat in urmarirePrincipalul suspect al unui caz de omor, înregistrat în comuna Bătrâni, din Prahova, a fost dat în urmărire națională. Gheorghe Beldiman (62 de ani) este suspectat că și-a ucis concubina, apoi și-a incendiat casa unde locuia împreună cu aceasta. În prezent, el a fost declarat fugar.

Bărbatul este căutat în Prahova, pe la stâne, dar şi prin pădurile din zona Vălenii de Munte, prin județul Buzău, dar foarte bine poate să fi ieșit din țară, deoarece fapta s-a petrecut cu nouă zile în urmă.

Suspiciunea polițiștilor a plecat de la faptul că pompierii au constatat că incendiul fusese declanșat în mod intenționat, aceștia descoperind printre ruine cadavrul carbonizat al Mihaelei Francisca Bengescu, iubita suspectului.

Cazul este unul greu de probat, deoarece pe corpul femeii nu au fost descoperite urme vizibile de violență, dar în același timp ea a murit înainte să izbucnească incendiul, pentru că nu prezenta arsuri pe căile respiratorii.

Acum, se aşteaptă rezultatele examenului de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Dosarul este instrumentat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Bărbatul căutat are 1,80 metri înălțime, ten măsliniu, mustață și ochelari. Când a dispărut, era îmbrăcat cu o geacă de culoare deschisă și purta pălărie. Oricine poate da informații despre el e rugat să sune la 112.

FOTO: Stirileprotv.ro

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Nicu Avram 5 iunie 2017 at 1:42 -

    Imaginea din articol este luata de pe stirileprotv.ro! Nu ati citat sursa foto… asta se numeste furt!!

Comentează știrea: