Prefectul Marius Sersea NU si-a dat demisia! A fost sa inspecteze lucrarile de la PASARELE (FOTO)

Publicata la 12 Aug 2013 - 1:39pm de Max-Media.ro

Dupa ce zile la rand presa locala anunta ca Marius Sersea a demisionat din functie, sambata a aparut si surpriza. Prefectul s-a intros sambata la serviciu si, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea, dar si cu presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost la Busteni si Comarnic sa inspecteze lucrarile de la pasarelele pietonale.

Vestile de pe Valea Prahovei sunt excelente. Lucrarile sunt in grafic, astfel ca incepand cu 15 august pasajele pietonale vor putea fi deschise publicului.

Atentie insa, in aceasta noapte dar si marti noapte traficul pe DN1 in zona montana va fi blocat pentru ca se vor monta grilajele

metalice ale acestor pasarele. Astfel, traficul rutier va fi inchis intre orele 01.00 si 05.00, iar politia rutiera recomanda soferilor varianta DN1A Ploiesti – Cheia – Brasov.

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: