Presedintele CJ, Bogdan Toader, si-a angajat consilier: un tanar de 25 de ani care a lucrat la Prahova TV

Publicata la 4 Iul 2016 - 4:58pm de Max-Media.ro

Sebastian Vlad Cursaru 1Noul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a început să-și angajeze consilieri personali. Primii pe listă sunt Andrei Țurcanu – pe proiecte edilitare și de construcții și Nicoleta Sprîncenatu – pe proiecte de comunicare, preluați din fostul mandat și care vor lucra cu normă întreagă.

Alți doi tineri au fost angajați part time (câte 4 ore/zi). Este vorba despre Otilia Anghel (25 de ani) – pe probleme juridice și de Sebastian Vlad Cursaru (foto, 25 de ani) – pe proiecte europene.

Cel din urmă, dl. Cursaru, a fost preluat direct de la SC TVMP SRL, firma care administrează Prahova TV, unde acționari sunt Vlad Iacobescu și Sorin Chirilă, apropiați ai lui Sebastian Ghiță (vezi foto mai jos).

Sebastian a terminat C.N. Mihai Viteazul Ploiești și Facultatea de Filosofie de la Universitatea București, dar a prestat pe zona de vânzări.

Sebastian Vlad Cursaru

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: