Presedintele PNL filiala municipala Buzau a fost demis, iar structura de conducere – dizolvata

adrian_zoican_pnl_buzau_demisBiroul Politic Judeţean a decis, marţi seară, prin vot, dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei municipale Buzău. Medicul Adrian Zoican a rămas fără funcţia de președinte, fiind acuzat că nu și-a îndeplinit obiectivele.

În favoarea dizolvării au fost 22 de voturi, împotrivă – unul singur, abținere – două voturi.

“Aseară, la Biroul Politic Judeţean s-a luat hotărârea de a dizolva Biroul Politic local al muncpiului Buzău, urmare a unor discuţii mai vechi avute în interiorul partdului, probleme care trenau vizavi de activitatea acestei organizaţii, care este reprezentativă pentru PNL. Am sperat că după alegerile care au avut loc cei aleşi vor face tot ce le stă în putinţă ca organizaţia să devină un adevrsar politic redutabil al PSD, lucru care însă nu s-a întâmplat”, a declarat miercuri deputatul Cristi Romanescu.

Liderul PNL Buzău a adăugat că liderul filialei municipale, medicul Adrian Zoican, nu şi-a îndeplinit sarcinile, nici măcar pe cele pe care singur și le-a asumat.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *