Presedintele PNL Prahova crede ca PSD „paralizeaza institutiile din sistemul national de securitate”

Iulian Dumitrescu Donald RumsfeldSenatorul Iulian Dumitrescu, care este președintele Comisiei de Apărare, a postat o declarație dură cu privire la intenția PSD de a micșora/ plafona pensiile militarilor. Acesta consideră că decizia partidului de la putere dă peste cap întregul sistem.

Iată ce a scris liderul PNL Prahova:

„PSD paralizează instituţiile din sistemul naţional de securitate

Cu privire la intenţia PSD de a modifica prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, constat următoarele:
1. În loc să stopeze plecările masive din Armată şi Poliţie, PSD a reuşit să le amplifice şi să provoace, în doar câteva zile, o adevărată hemoragie de personal la vârful tuturor instituţiilor de forţă ale statului român.
2. În loc să facă economii la buget, guvernul Tudose a reuşit să crească presiunea pe buget, pe termen scurt şi mediu, prin ieşirea la pensie anticipată a unui număr îngrijorător de mare de militari care optează pentru legea mai avantajoasă.
3. În loc să dea dovadă de consecvenţă şi onestitate, PSD îşi demonstrează ipocrizia dând de pământ cu legea pensiilor militare de stat iniţiată în urmă cu doar doi ani de un guvern PSD și votată tot de o majoritate PSD.”

 

Despre Autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *