Prim-vicepresedintele PNL, Iulian Dumitrescu: Split PSD, în loc de split TVA !

senator Iulian DumitrescuPrim-vicepreședintele PNL, senatorul Iulian Dumitrescu, a criticat în termeni duri lupta partidului aflat la putere cu un așa-zis stat paralel, considerând că PSD își ascunde eșecurile economice în spatele unor conflicte inventate.

Iată ce a spus acesta:

„Am vorbit astăzi, în Parlament, despre duşmanul fără chip inventat de PSD pentru a-şi justifica rateurile şi neputinţa, aşa-numitul Stat Paralel şi Ilegitim. I-am cerut prim-ministrului Mihai Tudose să îşi asume guvernarea, adică să nu se mai ascundă după cai verzi pe pereţi, sau să îi lase pe cei care ştiu şi pot să se ocupe de treburile ţării în locul său. La finalul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură iniţiate de #PNL, premierul Mihai Tudose a declarat că nu înţelege conceptul de stat paralel, lansat public în România de Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Chiar dacă moţiunea de cenzură iniţiată de PNL nu a reuşit să răstoarne guvernul PSD-ALDE, a reuşit măcar să scoată în evidenţă marile disensiuni din principalul partid de guvernământ.”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *