Primul Consiliu Local din judetul Prahova care interzice manelele la o manifestare publica

Publicata la 7 Sep 2015 - 1:24pm de Max-Media.ro

Consiliul Local al orașului Breaza face notă atipică și interzice, pe perioada Târgului de Toamnă din localitate, care va avea loc în perioada 9 – 14 octombrie 2015, difuzarea de manele pe spațiul public.

Decizia a fost votată la sfârșitul lunii august, propunerea venind din partea consilierilor Bogdan Gabriel, Barna Gheorghe, Grădinaru Marian, Tanasă Vasile și Vasilescu Daniel.

În hotărârea cu nr. 118/ 27.08.2015, la art. 6,  alin1.) scrie: „Se interzice cu desăvârșire în perimetrul târgului jocul alba-neagra, orice alte jocuri de noroc, precum și difuzarea manelelor”.

Mai mult, aleșii anunță că încălcarea acestor reguli se sancționează cu amenzi.

FOTO: prelucrată, nu apare în realitate

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

3 Comments

  1. Manelistul Valoros 8 septembrie 2015 at 12:54 -

    Aha, foarte frumos, niste corupti cu comportament de bisnitari (cum sunt cam toate consiliile locale din tara asta) interzic manelele. Prrobabil ca toata sleahta aia din primaria Breaza asculta doar Bach si Sibelius, ca orice mita e mai bine primita pe-un Brandenburgic decat pe-un ”sa moara dusmanii mei”.Foarte laudabil, numai ca interzicand manelele incalci si dreptul la libertate de expresie. Nu e niciun temei juridic pe baza caruia sa poti interzice un gen muzical. Oricum toata muzica romaneascsa e manelizata, nu vad cu ce-i mai prejos Guta fata de Delia?

  2. cristian aldea 14 octombrie 2015 at 3:26 -

    Foarte bine! Manele să ascultați la voi acasă sau în căști! Nu-i nimeni obligat să asculte vaietele unui țigan care nu a deschis o carte de poezie în viața lui! Muzica lăutărească era în tradiția lor,nu manelele!

Comentează știrea: