Procurorii din Campina au un dosar penal in lucru, pentru accidentul de pe DN1, cu o persoana decedata

autocisterna rasturnata DN1 Campina 1La Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a fost înregistrată o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, distrugerea din culpă şi neluarea din culpă a măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Dosarul are ca obiect accidentul de circulaţie petrecut în noaptea de 05/06.04.2016, în jurul orei 03.05, pe DN1 – Km. 90, în apropierea localităţii Câmpina, judeţul Prahova, când o autoutilitară ce tracta o semiremorcă s-a răsturnat, iar în urma evenimentului rutier a survenit decesul conducătorului auto.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că ansamblul de vehicule, care circula pe banda a 2-a în direcţia Ploieşti – Braşov, a acroşat separatorii din beton ce delimitau sensurile de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe partea stângă, pe acostament. În urma răsturnării ansamblului s-a produs incendierea autoutilitarei, fără  a fi afectată încărcătura transportată (acid sulfuric), fiind distruse indicatoare rutiere, un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi a unei ţevi de transport gaze, fără a se constata scurgeri de gaze naturale.

Imediat după sesizarea accidentului prin sistemul unic de urgenţă 112, reprezentanţii ISU au luat măsuri de delimitare a perimetrului în vederea prevenirii oricărui pericol, iar în urma intervenţiei la faţa locului a rezultat că nu s-a constatat fisurarea semiremorcii, nefiind înregistrate alte pierderi de vieţi omeneşti sau pagube materiale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *