Procurorul Mihaela Moraru Iorga, dat afara din DNA, audiat de procurorii anticoruptie din Ploiesti

Mihaela Moraru Iorga la DNA PloiestiProcurorul Mihaela Moraru Iorga s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești, unde a fost citată ca martor. Nu era însoțită de niciun avocat.

Surse judiciare au spus că aceasta este audiată într-o cauză în care este cercetat Florian Walter, pentru că dosarul s-a aflat în instrumentarea ei, pe când lucra la DNA. Ulterior, cauza a fost preluată de procurorii Serviciului Teritorial Ploiești.

Mihaela Moraru Iorga trebuie să explice de ce a cerut o expertiză (posibil ca urmare a unui denunț), pe care ulterior nu a mai atașat-o la dosarul lui Walter. 

„Înțeleg că am calitatea de martor pentru săvârșirea unor infracțiuni. Știu că este vorba despre o infracțiune de favorizare a făptuitorului și un fals intelectual”, a spus procurorul dat afară din DNA.

După audieri, care au durat mai puțin de o oră, Mihaela Moraru Iorga a declarat că a acționat corect în dosarul lui Florian Walter și că a ținut cont de toate probele depuse, precizând că nu prea a avut ce să declare la întrebările puse de anchetatori. 

Surse din anchetă susțin că se verifică inclusiv modul cum a dispus dna procuror controlul judiciar în dosarul lui Florian Walter.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

2 Comentarii

  1. Pingback: Florian Walter, audiat ca suspect la DNA Ploiesti, in dosarul procurorului Mihaela Moraru Iorga - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

  2. Pingback: Surse: Procuroarea Mihaela Iorga, data afara de Laura Codruta Kovesi, chemata la DNA Ploiesti in calitate de suspect - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *