Procurorului Mircea Negulescu i se va aproba transferul la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina

Mircea NegulescuÎn şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care are loc de la ora 16, pe ordinea de zi apar două probleme care îl vizează direct pe procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești. 

Astfel, la punctul 1 se discută „Nota Direcției resurse umane şi organizare privind solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea, de încetare a activităţii în cadrul Direcției Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina”.

La punctul 2, se analizează „Sesizarea Inspecției Judiciare faţă de informațiile apărute în mass media în cursul zilei de 14.02.2017 cu privire la posibilele abateri disciplinare prevăzute de dispozițiile Legii nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, respectiv propunerea Procurorului General, Augustin Lazăr, care îl vizează tot pe Mircea Negulescu.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *