Procurorul sef al DNA Ploiesti a primit prelungirea mandatului din partea CSM

Publicata la 8 Sep 2015 - 1:45pm de Max-Media.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a decis marţi, 8 septembrie, să avizeze propunerile de reinvestire în funcţie a cinci procurori şefi de servicii teritoriale ale DNA. Printre aceștia se numără și Lucian Onea, şeful Serviciului Teritorial Ploieşti.

Cu o vechime de circa 15 ani în profesie, Onea a devenit cunoscut după ce DNA Ploiești a întocmit dosare penale unor nume grele din administrația sau din politica județului Prahova, dar și de la nivel central.

În special, dosarele de corupție de la HidroPrahova (Iulian Herțanu, Sebastian Ghiță etc.)CJ Prahova (Mircea Cosma, Vlad Cosma), Primăria Sector 1 București (Andrei Chiliman, Vlad Moisescu), Primăria Ploiești ( Iulian Bădescu), MAI – SJA Prahova, BCCO Ploiești și IPJ Prahova (unde sunt cercetați ofițerii de poliție Constantin Ispas, Emanuel Saghel și Adrian Rădulescu), Poliția Locală Ploiești (Cristinel Toader), APDRP Romania (Vădan Mihail Gavril) au transformat Serviciul teritorial Ploiești în vedeta DNA.

Lucian Gabriel Onea l-a înlocuit în funcţie, în 2012, pe procurorul şef Gheorghe Mihai.

FOTO: Captură video PHON.ro

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: