Procurorul sef al DNA Ploiesti a primit prelungirea mandatului din partea CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a decis marţi, 8 septembrie, să avizeze propunerile de reinvestire în funcţie a cinci procurori şefi de servicii teritoriale ale DNA. Printre aceștia se numără și Lucian Onea, şeful Serviciului Teritorial Ploieşti.

Cu o vechime de circa 15 ani în profesie, Onea a devenit cunoscut după ce DNA Ploiești a întocmit dosare penale unor nume grele din administrația sau din politica județului Prahova, dar și de la nivel central.

În special, dosarele de corupție de la HidroPrahova (Iulian Herțanu, Sebastian Ghiță etc.)CJ Prahova (Mircea Cosma, Vlad Cosma), Primăria Sector 1 București (Andrei Chiliman, Vlad Moisescu), Primăria Ploiești ( Iulian Bădescu), MAI – SJA Prahova, BCCO Ploiești și IPJ Prahova (unde sunt cercetați ofițerii de poliție Constantin Ispas, Emanuel Saghel și Adrian Rădulescu), Poliția Locală Ploiești (Cristinel Toader), APDRP Romania (Vădan Mihail Gavril) au transformat Serviciul teritorial Ploiești în vedeta DNA.

Lucian Gabriel Onea l-a înlocuit în funcţie, în 2012, pe procurorul şef Gheorghe Mihai.

FOTO: Captură video PHON.ro

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *