PSD Ploiesti pune presiune pe primarul Adrian Dobre, in criza transportului de calatori

CL Ploiesti 2016 - PSDCOMUNICAT

PSD Ploiești  îl somează pe primarul Adrian Dobre să ia urgent măsuri pentru reluarea imediată a transportului public în municipiu. Ploieșteanul are nevoie de servicii publice, iar cineva trebuie să își asume responsabilitatea pentru problemele create cetățenilor.

 Salariații TCE Ploiești sunt dezinformați și mințiți cu privire la posibila neplată a salariilor, iar zvonistica a dus la o situația în care ploieștenii sunt văduviți de transportul în comun, deși mulți au cumpărat abonamentele cu prețuri majorate fără a cere condiții de transport decente.

Primarul Adrian Dobre a încercat  (pentru câta oară???) să se spele pe mâini și să arunce responsabilitatea în ograda Consiliului Local Ploiești. De această dată mărul discordiei îl reprezintă o reeșalonare de plată, reeșalonare care nu este atributul consilierilor locali.

Eșalonarea datoriilor este responsabilitatea  Executivului, iar problema trebuie rezolvată  de  primarul Adrian Dobre și de către subordonații săi, plătiți cu salarii invidiate de orice angajat din sectorul privat!

PSD Ploiești consideră că liberalul Adrian Dobre nu a înțeles că este primarul ploieștenilor și are anumite responsabilități pe care trebuie să le ducă la îndeplinire.

Una dintre acestea o reprezintă și punerea în practică a hotărârilor Consiliului Local.  Aleșii locali au adoptat, în luna septembrie,  o hotărâre prin care TCE primea subvenția de la Primăria Ploiești. Nici în prezent această hotărâre nu este pusă în aplicare, deoarece liberalul Adrian Dobre nu știe cum să pună la treabă angajații Primăriei.

Îi solicităm primarului Adrian Dobre să rezolve urgent situația transportului în comun și să învețe că trebuie să își asume responsabilitatea asigurând ploieștenilor accesul la serviciile publice și să evite să se lase manipulat de grupuri de interese locale.

Dacă nu știe ce înseamnă responsabilitatea unei astfel de funcții, poate recunoaște public că postul de primar al Ploieștiului este o “pălărie” prea mare pentru domnia sa și poate să își prezinte demisia!

 Ar fi un gest de onoare și o dovadă că poate lua singur decizii importante, fără a aștepta un telefon de la șefii de partid…

  Biroul de presa PSD Prahova

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *