PSD Prahova a validat candidatii la alegerile locale din Colegiul 8. Nu sunt surprize

Publicata la 4 Mar 2016 - 1:56pm de Max-Media.ro

proscan emil primar MizilConducerea organizației PSD Prahova a validat, joi, 18 candidaturi la funcția de primar. Este vorba despre localitățile din Colegiul 8 (sud-estul județului).

Dintre cei nominalizați, 11 sunt primari sau viceprimari în funcție (Mizil, Balta Doamnei, Călugăreni, Ciorani, Fântânele, Fulga, Gherghița, Gura Vadului, Jugureni, Olari, Râfov), cel de la Sălciile este un fost primar, iar la Colceag – fostul viceprimar din mandatul 2008 – 2012.

Așadar, strict doar prin această statistică, PSD Prahova pare să plece favorit în Colegiul 8.

Numai că multe lucruri s-au schimbat sau se vor schimba în 2016, așa că nimic nu mai e sigur.

FOTO: ph-online.ro

candidati-psd-prahova-alegeri-locale-2016-colegiul-8

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

2 Comments

  1. nelu 5 martie 2016 at 0:22 -

    Multa m..e din partea Poporului Roman pt. Adrian Nastase,dobitocul,nesimtitul si criminalul acestei Tari si a Poporului Roman,care ne-a vindut toata tara la fier vechi! Cata nesimtire poti avea,sa mai ai curajul dupa ce ai vandut o tara intreaga la fier vechi si ai facut numai rau cetatenilor, sa mai iesi in fata Poporului,si cata nesimtire pot avea criminalii din PSD sa-l primeasca inapoi in Partid?Dar este de inteles,pt. ca si ei sunt la fel,o sleahta de Mincinosi,Tradatori de Tara,Dictatori,Hoti,Corupti si Criminali Nenorociti,care si-au batut joc efectiv de un Popor intreg si o Tarisoara care nu avea nici un fel de datorie,si era implinita din toate punctele de vedere? Cand vor fii Judecati pt.toate faptele comise? Asteptati ceva ?Bine,atunci o sa-i judece Poporul,cit de curind! Asta asteptati,asta o sa aveti! Dar nu prea-i vad bine daca ii judeca Poporul! Daca pe Ceausescu la omorit pt. lovitura lor de stat data de ei,cum era Tara noastra,atunci in halul cum a ajuns aceasta Tara,ce credeti ca ar merita si le- ar face Poporul? Iar arde pe rug in fata Tarii si poporului Roman,pe ei si familiile lor,impreuna cu toate neamurile de gradul 1 si 2,care au contribuit la Destramarea acestei Tari si infometarea unui Popor intreg,asta ar merita acesti nesimtiti de criminali nenorociti,si mai mult ca sigur asta se va intimpla,pt. ca Poporul s-a saturat de acesti minciunile acestor criminali,care de 26 de ani,numai ne-au mintit fara rusine,criminalii dracului care sunt.Trezit-iva Romani odata,cit nu este prea tirziu,sa-i linsam pe criminalii astia,fara pic de mila sau rusine,cum ne-au facut ei!!!

  2. Titi 5 mai 2016 at 22:08 -

    F. Tare ! La Drăgănești acum un an ,Toma Marian ,devasta fostul I.A.S acum candidează la primărie;Hai România!

Comentează știrea: