PSD si ALDE cer Prefectului de Prahova sa constate si sa declare vacanta functia de primar in orasul Baicoi

Ciprian Statescu (2)COMUNICAT

Prefectul de Prahova trebuie să își asume atribuțiile, conform legii!

Organizațiile Prahova ale Partidului Social Democrat și Partidului Alianța Liberalilor și Democraților ALDE atrag atenția, public, asupra posibilelor consecințe ale prelungirii nepermise a situației apărute la Primăria Orașului Băicoi, ca urmare a condamnării definitive la șase luni închisoare cu suspendare a primarului Ciprian Stătescu (foto – n.r.), la data de 21 septembrie a.c., în dosarul de conflict de interese, pentru care a fost trimis în judecată în februarie 2014.

Potrivit prevederilor legale, confirmate, fără echivoc, și prin decizia Curții Constituționale a României din 6 iulie a.c., aleșii locali care sunt condamnați la închisoare cu suspendare își pierd mandatul.

Formalitățile de informare a Instituției Prefectului Prahova fiind încheiate, îi solicităm domnului prefect, care, potrivit legii, în calitate de reprezentant al Guvernului pe plan local, care își întemeiază activitatea pe principiul legalității, imparțialității și obiectivității, este și garantul respectării legii, să ia act de acestea și, cu celeritate, să declare vacantarea postului de primar al orașului Băicoi, considerând că tergiversarea rezolvării acestei situații impietează buna desfășurare a campaniei electorale și a procesului electoral din 11 decembrie a.c..

PREȘEDINTE P.S.D. PRAHOVA,     PREȘEDINTE ALDE PRAHOVA,

Bogdan Toader                                 Grațiela Gavrilescu

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *