Radarul pistol merita toti banii! Vezi cate amenzi au dat politistii rutieri din Prahova

radar pistol TruCAM Politia Rutiera PrahovaPolițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea unora dintre cauzele generatoare de accidente, respectiv nerespectarea regimului legal de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost aplicate, week-end-ul trecut, 290 de sancțiuni contravenționale (145 pentru depășirea vitezei legale), în valoare totală de 94.424 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute șase permise de conducere.

După alte două zile, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale (92 pentru depășirea vitezei legale, 19 pentru defecțiuni constatate etc.), în valoare totală de 64.765 lei. Au fost reținute șase permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare auto.

Și de această dată, radarul TruCam și-a demonstrat utilitatea în cadrul acțiunilor pentru sporirea gradului de siguranță rutieră.

Spre exemplu, pe 26 mai a.c., o conducătoare auto a fost depistată pe DN 1, în localitatea Nistorești, circulând cu 126 km/h.

De asemenea, un alt șofer a fost depistat cu viteza de 164 km/h, tot pe DN 1, în apropierea localității Bănești. Ambii au fost sancționați contravențional, reținându-li-se permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Pe DN 1 A, în localitatea Boldești Scăieni, a fost depistat un șofer, înregistrat de aparatul radar trucam circulând cu viteza de 106 km/h (+56 km/h ).

Pe DN 1B în localitatea Valea Călugărească, un alt șofer a fost înregistrat de aparatul radar TRUCAM circulând cu viteza de 109 km/h (+59 km/h ).

Pe DN1 E60 în afara localității Băicoi, un șofer a fost înregistrat de aparatul radar trucam circulând cu viteza de 154 km/h (+54 km/h).

Iar pe DN 1, în localitatea Potigrafu, un alt șofer a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 124 km/h (+54 km/h).

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *