Rock de calitate la Baicoi, Prahova: Canta KRYPTON, in vechea formula

Publicata la 20 Noi 2013 - 12:43pm de Max-Media.ro

Trupa Krypton Reunion – Gabi „Gurita” Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Razvan „Lapi” Lupu (tobe), Sorin Voinea (clape) si Catalin Fotin (bas) – va sustine un concert, vineri, 22 noiembrie, ora 21:30, la Club Touche din Baicoi, judetul Prahova.

Dupa ce in urma cu un an si jumatate s-au intors la formula care i-a consacrat și la stilul cu care si-au obisnuit publicul, membrii trupei aduc din nou in atentia fanilor piese create intr-o perioada importanta a Krypton-ului (’90-’94) – „Cheama-ma”, „Am crezut in ochii tai”, „Sunt doar un nor”, „Incearca sa crezi”, „Tatiana”, „Fara teama”, „Fetele cu ochii verzi”, „Pozitia de drepti” – dar si multe alte noutati, intr-un spatiu cu sonoritati actuale.

Albumele „Fara teama” si „Lanturile” au adus intr-un timp record multi fani iar vocea inconfundabila marca „Gurita” a creat un loc aparte formatiei Krypton in ierarhia rock-ului autohton.

„Am reusit ca prin acest proiect – KRYPTON REUNION – sa readucem in salile de concerte o parte din generatiile de melomani nostalgici care au crescut impreuna cu noi si isi mai aduc aminte de muzica noastra dar si pe cei mai tineri care vor sa asculte povestea noastra” – spun cei cinci rockeri.

In perioada ’90-‘94 trupa Krypton s-a pozitionat printre primele 5 trupe rock din Romania.

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: