Romanii vor plati datoria TVR, facuta de un management defectuos, a stabilit Guvernul Ciolos

Publicata la 7 Iun 2016 - 4:06pm de Max-Media.ro

TVR_1dec2013

Guvernul Cioloș vrea să mai bifeze o decizie controversată, care se adaugă la bilanțul din ce în ce mai slab al actualului executiv.

Legislaţia actuală va fi modificată prin OUG, probabil miercuri, astfel încât datoria TVR la EBU – acumulată în perioada 2008-2016, din cauza managementului defectuos – şi care se ridică la 17 milioane de franci elveţieni (peste 15 milioane de euro) să poată fi catalogată drept „datorie publică” şi să fie plătită de la bugetul de stat.

„Legea va fi schimbată prin ordonanţă de urgenţă, cel mai probabil în şedinţa viitoare a Guvernului, astfel încât cadrul legal să permită catalogarea datoriei TVR la EBU ca fiind o datorie publică. Astfel se va da posibilitate Executivului să o plătească de la bugetul de stat fără a fi considerat ajutor de stat”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. Curiosu' 7 iunie 2016 at 21:25 -

    Permite UE ? Dar responsabilii magementului defectuos de ce nu sunt trasi la raspundere ? Si daca se plateste datoria si ulterior OUG nu trece de Parlament cine acopera paguba ? Ciolos si ministri sai ?

Comentează știrea: