Rosal Ploiesti este pregatita sa asigure deszapezirea municipiului (FOTO)

rosalSocietatea care asigură serviciile de salubritate în Ploiești, Rosal, a prezentat primarului Adrian Dobre utilajele cu care va efectua deszăpezirea municipiului.

Astfel, la prima zăpadă, se va interveni cu 3 buldoexcavatoare, opt sărărițe mari cu lamă, nouă sărărițe medii cu lame, șase autovehcule Toyota – sărărițe cu lame pentru străzi înguste, 13 perii cu lamă și 4 Dacii Papuc sărărițe. 

Reprezentanții companiei Rosal spun că pun la dispoziție mai multe utilaje decât prevede conractul și dau dat asigurări că nu vor exista probleme în această iarnă.

Au fost pregătite și stocuri de material antiderapant după cum urmează: 1000 de tone de nisip și 400 de tone de sare, însă cantitățile vor fi suplimentate până la prima intervenție.

rosal1

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *